Jeg har fått helt dilla på chiapudding, den smaker rett og slett nydelig. Chiafrøene er i tillegg svært rike på omega-3- og omega-6-fettsyrer som er viktige byggesteiner for kropp og hjerne. To spiseskjeer chiafrø inneholder faktisk mer omega-3 enn en hel laksefilet!
Til 2 personer trenger du:
1 lite glass (eller et annet glass du ønsker å ha puddingen i )
3 dl fløte
1 dl vann
3- 4 ss chiafrø
1-2 ts sukrin gold
Slik gjør du:
Hell alt i norgesglasset, rør rundt. La stå i 5 min. Rør litt til. Mulig det klumper seg, men det går bra, prøv å skill de største klumpene. Sett i kjøleskap og rør innimellom. Er du utålmodig som meg, kan du spise den innen ca. 20 min. Vil du vente lenger kan du spise den etter 2 timer- ønsker du å vente enda lenger lar du den stå over natten.
By Lisette