YOGAKURS RETTET MOT BARN!

15. januar 2016

yoga

 

Etter jeg fikk ryggproblemer, så har ryggen min ikke vært i stand til å gå på yoga timer som jeg elsker. Jeg fikk ofte vondt dagen derpå, og har derfor gått mine daglige turer istedenfor. Jeg har derimot meldt meg på en yogautdannelse rettet mot barn i barnehage, skole og SFO.  Jeg tror dette vil gå bra, og kiropraktoren min har gitt meg grønt lys. Gleder meg enormt til dette kurset, og vil bruke det aktivt i jobben min på skolen. Satya Yogaskole tilbyr kurs for å undervise barn i Barneyoga og Avspenning. Kurset består av to moduler.
Modul I består av 10 timers teoretisk og praktisk arbeid for å lære grunnleggende teknikker i hvordan fange barns oppmerksomhet når det gjelder ro, avspenning og konsentrasjon. Jeg har lenge etterlyst dette som endel av timeplanen, og håper at skolen min vil se at dette er et supert verktøy for ALLE barn.

Ønsker dere alle en fin helg, namaste

By Lisette

4 kommentarer til “YOGAKURS RETTET MOT BARN!

 1. tinyurl.com

  Hey there! Would you mind if I share your blog with my facebook group?

  There’s a lot of people that I think would really enjoy your content.
  Please let me know. Thank you

  Svar
 2. plenty of fish dating site

  Hello there! I could have sworn I’ve visited this website before but after looking at a few of
  the posts I realized it’s new to me. Regardless, I’m
  certainly pleased I came across it and I’ll be book-marking it and checking back regularly!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.