WHITE WEDDING PART ONE

5. mai 2018

Bryllup / By Lisette / Fotografering

 

PERFECT WEDDING DAY FOR GRETHE AND ARTUR

Det et helt surrealistisk å tenke på at jeg har tatt bryllupsbilder for dette vakre brudeparet! Da Grethe spurte meg om jeg ville ta bilder på hennes store dag var jeg rask med å svare at jeg er ingen proff fotograf, men takket for tilliten. Tusen tanker gikk igjennom hodet mitt i går. Jeg hadde følgt nøye med værmeldingen uken på forhånd og sol var muligens det jeg fryktet mest. Sollyset kan være det som ødelegger lyset i bildene, fordi jeg har ikke ferdighetene eller utstyret til å ta den slags bilder. Utstyret var det andre jeg bekymret meg over.  Jeg har ikke en bazooka av et kamera, nesten litt flaut å vise egentlig. Likevel elsker jeg lyset linsa fanger igjennom kameraet mitt. Jeg valgte å ta utfordringen og er glad jeg gjorde det. 

 

 

Så endte det hele med regnvær hele dagen i går. Jeg fikk med meg hele vielsen på stranden. En spesiell følelse å kunne ta del i deres magiske øyeblikk i regn. Bildene lyver i forhold til værforholdene, no doubt. Elegant kjole og en barsk mann ved siden. Perfekt duo.

 

 

For en nydelig bukett med mennesker. Her er brudeparet med sine to forlovere. 

 

 

Dette bildet var helt i starten, et test foto. Det endte opp i bunken som en stayer. Pure Joy!

 

4 kommentarer til “WHITE WEDDING PART ONE

 1. coconut oil with

  What i don’t understood is actually how you are not really
  a lot more neatly-liked than you may be right now. You are very intelligent.
  You already know therefore significantly on the subject of this matter, produced me for my part consider
  it from so many varied angles. Its like women and men don’t seem to be involved except it’s one thing to accomplish with Lady gaga!

  Your individual stuffs outstanding. All the time handle it up!

  Svar
 2. plenty of fish dating site

  I must thank you for the efforts you have put in penning this website.

  I really hope to check out the same high-grade blog posts from you later on as well.

  In truth, your creative writing abilities has encouraged me
  to get my own website now 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.