What a day!

16. september 2011

Ukategorisert

 
For en nydelig dag i Stavanger by…..energien stiger i takt med solen. Denne dagen trengte vi noen og en hver tenker jeg. Dagen i dag har vi revet opp gamle sommerblomster og erstattet med høstlyng. Ble i grunnen ganske fint både framme og bak huset. Nå er det helg og familietid, god helg til dere som er inne og leser bloggen min!

Utsikt rett over veien fra huset vårt-nydelig!

Ferdinand

Amadeus

5 kommentarer til “What a day!

 1. Martha

  Hei..og takk for superkoselig hilsen:)
  Jeg kjøpte nytt objektiv i sommer..og det er superfantastisk..50 mm 1:1.4.canon..
  Det er mitt beste kjøp..bruker ofte blitz av..gir et mye finere resultat..Når det ikke er for mørkt selvsagt..
  Ellers redigerer jeg litt på macen..men det er lite..
  Har du fått med deg bloggtreffet i Sandnes nå på tirsdag?? Bli med!!
  God fredagskveld til deg..
  Klem:)

  Svar
 2. Lisette

  Tuuuuusen takk for kjapt svar! Vi har nettopp kjøpt oss nytt speilreflex kamera, og må nok suplere med nytt objektiv på sikt. Har virkelig blitt supergira på dette med bloggen og ta fine bilder….tar nok litt tid for å lære meg alt. Jeg har også nettopp kjøpt meg mac pro, bruker du redigeringsprogrammet til macen altså….kanskje det er greit nok;) Blogg treff…? noe som heter det også:=) Stilig! Når på tirs?

  Klem:=)

  Svar
 3. Martha

  Bloggtreff hos opalveien.blogspot.com kl 20..
  Vi har møttes en gang før hjemme hos mrs hardy..
  Gi besjed om du blir med..jeg kan også hente deg om du vil..Holder jo å kjøre en bil..jeg bor på Randaberg..de andre er fra Sandnes..
  Jeg bruker kun macen..men har lyst å få meg et skikkelig program senere en gang..

  Svar
 4. Lisette

  Min mann er egentlig på sin “på periode offshore”, men er hjemme enda. Om han er hjemme, så blir jeg med på tirs! Jeg bor i kvernevik, så det var jo ikke langt fra hverandre:) sitter gjerne på med deg! Er det ok at jeg gir beskjed på mandag, da han ikke vet utreise dag enda?

  Klem:)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.