VITAL HUDKLINIKK OG TIDLIGERE KOLLEGAER

4. august 2016

leppeforstørring / Vital hudklinikk

 

Dette er Monica, en tidligere sykepleier kollega. Vi jobbet i flere år sammen i hjemmesykepleien. I dag jobber hun som kosmetisk sykepleier på Vital hudklinikk. For et par dager siden var jeg hos Monica og utførte en behandling.

vitalhudklinikk_logo1_20151

Vital hudklinikk finner du på Madla og Forus(Trim towers), klinikken utfører alt i fra hudpleie, hudanalyse, kosmetisk behandlinger, massasje, figurforming og hårfjerning. Vital hudklinikk er spesialister på hud. Deres fokus er en sunn og vakker hud, og tilbyr det mest moderne og best dokumenterte innen ulike former for hudfornyelse og hudforbedrende behandlinger. Både apparater og produkter de fører er nøye valgt ut. Gavekort kan også kjøpes til dem som har alt. Monica er også avansert Restylane behandler med anatomispesialisering.

Behagelig og avslappende atmosfære.

Innbydende og hygienske rom.

Omgivelsene fikk meg til å slappe av før behandlingen. Nydelig spaavdeling på Forus.

VITAL HUDKLINIKK I STAVANGER OG SANDNES

Så tilbake til behandlingen jeg utførte hos Vital. Jeg har alltid hatt lyst på litt mer fylde i overleppen, og utførte en Restylane behandling som tilfører leppene fukt og fylde. Jeg ønsket veldig lite, og det var viktig for meg at det var naturlig. Hadde aldri trodd jeg skulle bli så glad for noen lepper, men er så fornøyd med arbeidet til Monica. Mange har nok ulike meninger når det gjelder kosmetiske behandlinger, men tror likevel at åpenheten er blitt større, samt mine lesere  er 35 år +  og tåler dette innlegget. Jeg er en voksen dame heldigvis og tar valg som passer for meg.

Disse bildene er tatt en dag etter behandlingen. Naturlig slik jeg ønsket det. Såpass naturlig at jeg tør og dele her. Veldig stolt at jeg torde, var ufattelig nervøs på forhånd.  Jeg kommer til å skrive mer om selve behandlingen og spørsmål/svar etterhvert.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *