VINNEREN AV TO SIGNERTE MARIANN DEILA BØKER PÅ BLOGGEN!

8. juni 2016

Interiør

SONY DSC

Min første peon fra hagen er satt i vase, min desidert ynglingsblomst. Gleder meg til å se flere blomstre i hagen også.

SONY DSC

 

Enkel snitt, akk så vakkert!

SONY DSC

 

VINNER AV GIVEAWAY PÅ BLOGGEN

En ivrig leser gjorde meg oppmerksom på at jeg ikke hadde trukket en vinner på giveawayen. Tusen takk for påminnelsen, Maren. Da var 15 navn skrevet på lapper på rederlig vis. Anette Serigstad var den heldige vinner av 2 signerte Mariann Deila bøker- GRATULERER!

By Lisette

En kommentar til “VINNEREN AV TO SIGNERTE MARIANN DEILA BØKER PÅ BLOGGEN!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.