Vinner av giveaway…

25. september 2012

Giveaway / Olivias hus

Den heldige vinneren av Giveaway i samarbeid med Olivias Hus er:
 
Livets små øyeblikk, gratulerer og så gøy du vant teppet og sjokoloaden. Send meg på mail adressen min så sender jeg så fort jeg kan.

Jeg trakk vinneren på den gamle måten, med papir…(gosh for en jobb). Neste gang må jeg lære med en annen metode for det var mange som deltok på denne giveawayen. Supert var det!

 

8 kommentarer til “Vinner av giveaway…

 1. creando

  Grattis till en lycklig vinnare! Nästa gång kan du prova en slumpgenetator på nätet. Det brukar jag göra. Kommentarerna har nummer i den ordning de kommit in och så får slumpgeneratorn bestämma vilket nummer som vinner 🙂

  Svar
 2. Livets små øyeblikk

  Tusen tusen takk så masse Lisette, så gøy:) Nå ble jeg skikkelig glad!
  Sender deg en mail så snart jeg har fått i meg middagen (måtte sjekke med en gang jeg kom inn døra etter å ha sett beskjeden på IG:)

  Gleder meg til mørke høstkvelder under fineste teppet,
  takk igjen, og god klem til deg:)

  Svar
 3. Annfrid

  Gratulerer til vinneren:-)
  Å gratulere til deg for ett årsdagen på bloggen. Det har vært kjempe kjekt å følge deg på bloggen og å treffe deg. Gleder meg hver gang. Her har det blitt lite bolgging, jobben tar alle krfter for tiden. Men lever i håpet om at det blir bedre. Kanskje både lysten og inspirasjonen kommer sigende. Det vil si inspirasjonen er der, men det er så masse jeg skulle gjort så mye med. Kanskje du kjenner følelsen.
  Uansett veldig kjekt å kikke innom her hos deg skjønne Lisette.
  God tur til Bergen, skulle så gjern vært med.

  Klem

  Svar
 4. cathrine – trettien [31]

  Hei!
  Gratulerer edcett års daen, da er det vel snart også ett år siden i traff hverandre for første gang (hos Annette). Det var en spent og sprudlende jente som jeg falt veldig forM er utrolig glad for å ha blitt kjent med deg, håper vi sees mer i tiden fremover. God tur til Bergen, kos dere masse. Jeg har valgt å droppe det for å heller være 100% mamma for en urolig lillemor. Får heller ha drt tilgode senere 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.