VI LAGER MATPLAN HOS OSS

11. september 2016

Hverdagsglimt / Mat og kos

 

HVORDAN SPARER VI PENGER 

Vi er en vanlig familie på fire som sparer litt penger og tid på å lage ukes middager. Etter jeg ble student i fjor hadde vi et strammere budsjett og vi måtte gjøre noen grep. Derfor laget jeg ukeplan og handleliste hver søndag. Noen uker handler jeg for hele uken, men som regel handler jeg til og med fredag, så handler jeg litt helgemat utenom. De ukene jeg handler for 1 uke, sparer jeg mest penger- ingen tvil. Jeg kan klare å handle for 1500,- på en uke, har klart det unna dette beløpet også. Det er ikke verst synes jeg. Eneste utfordringen er at vi spiser sjelden fisk hos oss, men planen er å innføre en fiskedag. Kanskje det haddde vært en idé å dele ukes middager her?

Andre måter jeg sparer penger på er å selge klær og sko som ikke blir brukt hjemme hos oss. Dette gjør at jeg kan handle litt klær og sko innimellom selv om jeg er en student. Smart, ikke sant. Ting jeg ikke bruker i skapet blir solgt. Noe har også blitt for stort.

By Lisette

6 kommentarer til “VI LAGER MATPLAN HOS OSS

 1. Christina

  Lurt ! Her lager jeg også ukes meny,prøver på handle fra mandag – mandag . Vi spare mye på det ! Fisk har vi to dager i uken,tirsdag & torsdag . Ungene elsker fisk ! 😉 Noen ganger sparer vi snophandlingen til fredag,så barna selv får handle det di har lyst på .
  Ha en flott ny uke .
  Klem Christina

  Svar
 2. tinyurl.com

  Today, I went to the beachfront with my kids. I found a
  sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed.

  There was a hermit crab inside and it pinched
  her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally
  off topic but I had to tell someone!

  Svar
 3. with coconut oil

  It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly
  donate to this fantastic blog! I suppose for now i’ll settle for
  bookmarking and adding your RSS feed to my Google account.

  I look forward to fresh updates and will share this site
  with my Facebook group. Talk soon!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.