VI ER HVA VI SPISER

17. november 2017

Bright Line Eating / Spis deg fri

SPIS DEG FRI BOKEN 

Det har snart gått 10 uker siden jeg begynte med kostplanen «Spis deg fri med Bright Line Eating», kan ikke si noe annet en at denne boken har endret livet mitt til det bedre. Jeg er snart 10 kg lettere og stortrives i en lettere kropp. Jeg er offisielt er størrelse 38.

Kan du virkelig spise deg til bedre selvfølelse, stabilt humør og varig vektnedgang? Ja, jeg er overbevist om at Bright Line Eating metoden MÅ ut til folket. Metoden er ikke for alle, men om jeg klarer den er jeg sikker på at MANGE kan lykkes med denne metoden å spise på. Boken «Spis deg fri» kan du kjøpe HER . Kjøper du boka før den 31.desember sender Irina en gratis kokebok tilsendt som PDF fil tidlig på nyåret med BLE-mattips.

INGEN MOSJON

Ja, du leste riktig. Bright Line-konseptet er en ikke-mosjonsplan. Jeg har ikke gjort annet en å gå turer og hatt på kosetøflene disse ukene. Det er i grunnen deilig. På grunnkurset «Spis deg fri» er meditasjon og yoga endel av reisen. Helt fantastisk og unik tilnærming til oss kursdeltakere. Bright Line Eating anbefaler ikke å trene når du starter med kostplanen, da trening kan tære på viljestyrken når det gjelder mat, det kan bli en alvorlig trussel mot målsettingen din sier boka. Men når du har kommet så langt at du lever lykkelig, slank og fri, og Bright Line-spisemønsteret er blitt en inngrodd vane, kan fysisk aktivitet gi deg betydelige fordeler mentalt og fysisk. 

3 kommentarer til “VI ER HVA VI SPISER

  1. quest bars cheap

    Thanks for one’s marvelous posting! I quite enjoyed reading it,
    you may be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will eventually come back sometime soon.
    I want to encourage yourself to continue your great job, have a nice evening!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.