Verdens fineste lysestake!

9. august 2015

Finstil / Interiør

 

 

 

Jeg har lenge beundret den fine lysestaken til Anna-Malin med bloggen Helt enkelt. Så dukket den opp i interiørbutikker i Sverige, men få hadde denne  i Norge. Jeg oppdaget nettbutikken FinStil via IG, det var via denne butikken jeg kjøpte jujuhatten. Som forøvrig har de beste priser på hattene. Octopuslysestakene finnes i “bronse” og hvit. Hadde vanskelig for å bestemme meg, men endte på denne. Akkurat nå hvile den på tvskjenken, men for styling ble den satt her. Den skal nok få pryde hjemmet på flere steder.

Neste uke starter hverdagen igjen med jobb! Gleder meg.

Ha en fin søndagskveld.

By Lisette

En kommentar til “Verdens fineste lysestake!

 1. Har en drøm …

  Oi, den var spesiell, hehe 🙂
  Må sikkert se den noen ganger før jeg liker den… eller kanskje jeg er litt skeptisk fordi jeg hater blekksprut, krabber og alt som lever i sjøen, er redd alt jeg, haha :))

  Men artig var den jo, og jeg tipper at det ikke blir en slik som du ser over alt, det er jo litt kult, i og med at det er så få som har tatt den inn :))

  Ha en fin uke:)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.