VERDENS DÅRLIGSTE MOR!

14. juli 2016

Filosofi / Hverdagsglimt / Interiør / Tanker

FØLELSEN AV HÅPLØSHET STIKKER INNOM INNIMELLOM

Mange dager nå i sommer har følelsen av utilstrekkelighet og tanken «uff jeg er en dårlig mor» streifet meg. Kort lunte og en streng mammatone har vært innom hos oss daglig i ferien. Følelsen av trøtthet over mekling mellom to gutter som enten elsker hverandre eller ønsker den andre bort. You name it, jeg er innom hele følelsesregisteret i løpet av en hel dag. Du kjenner deg kanskje igjen, eller husker deg tilbake. Det dårlige været har heller ikke vært en buffer i disse dager, men i går tok jeg meg frihet til å bestemme at barna måtte være med MEG på en joggetur. Nå i ferien har vi gjort ting som ungene setter pris på, og da er det viktig at barna også faktisk må lære at noen ganger velger vi utflukter som vi voksne har lyst til. Pappaen var på jobb, og jeg følte for å trene noe som gir meg energi og overskudd. Kan tro de uffet seg i starten, og synes det var kjipt å være med. Jeg plasserte ungene på hver sin sykkel, og joggeturen ble naturligvis stoppet opp innimellom av 5-åringen som ville snu. Dette var noe jeg visste ville skje, men fikk trumfet meg igjennom at «bordet har snudd». Heldigvis tok jeg fram den artige humøret, og det smittet over på ungene. I morgen prøver vi oss på 5 nye kilometer, og håper jeg slipper klagingen når jeg presenterer turen. Apropos følelsesregister så har jeg heldigvis flere dager der jeg trives  i mammarollen, men jeg er en person som er ærlig og presenterer livets opp og nedturer. Fordi det er slik livet er, det går i sykluser.

Fant et passende sitat skrevet av Elbart Hubbart:

«Hvis foreldrene gjør for mye for sine barn, vil ikke barna gjøre særlig mye for seg selv»

By Lisette

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.