VELKOMMEN SOMMERTID MED NY FROKOST

29. mars 2020

Mat og kos / Vegansk mat

Jeg har aldri vært glad i tofu, men har oppdaget en fastere tofu som absolutt er egnet for mine smaksløker. Denne vokser ikke i munnen min, og har god tyggemotstand. Til frokost i dag laget jeg min aller første “tofu scramble med avokado, denne vil bli en fast følgesvenn i helgene framover. Har du testet denne oppskriften? Se litt lenger ned i innlegget for oppskrift.

Oppskriften finner du HER. Jeg liker å lage mat som smaker godt, men som ikke tar for lang tid og mange kjørler. Kjenner du deg igjen?

I dag har vi også snudd til sommertid, det i seg selv er veldig deilig, selv om tiden ikke akkurat er under vanlige omstendigheter. Jeg har også kjent på mer inspirasjon bak kamera. Det er jo en fin ting. Startet dagen før frokost med en tur og lydbok i ørene. Deler senere hva jeg hører på akkurat nå.

Kjekt om dere vil legge igjen et spor etter dere, så jeg ikke føler meg alene. Jeg kan garantere et svar tilbake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.