VEGANSK TAKEAWAY FRA BØNNESPIREN

27. mars 2020

Bønnespiren / Vegansk mat

Siste innlegg på bloggen visste jeg lite at jeg skulle drive hjemmeskole for 23 elever, samt å være lærer for mine to egne barn. Det har vært to uker som nesten er litt uvirkelige! Jeg er imponert over elevene mine, og mine egne barn som har tatt dette med hjemmeskole veldig bra. I en travel periode utenom det vanlige så har jeg valgt å bestille mat og kaker fra Bønnespiren i Stavanger. Jeg elsker maten og kakene Stine lager! Jeg kan faktisk snart feire 1 år som veganer! Hvem hadde trodd det…

Disse pistasjesnurrene koster 89,- for fire stykker, synes ikke det er så halvgale. Se den fine esken de ble levert i. Trykk HER for å besøke facebooksiden til Bønnespiren.
Et glass med Kambucha er favoritten min, da senker jeg skuldrene og nyter hvert sipp. Jeg bestilte to veganske middager også, men de rakk jeg ikke å avbilde. Vil du bestille mat, eller kaker kjører Stine GRASTIS i Stavanger, men tar 35,- i bompenger for de som bor utenfor.Dette innlegget er ikke sponset! Jeg vil bruke bloggen min til å gi de små bedriftene min støtte nå i en krevende tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.