VÅRNYTT TIL FØTTENE!

9. mars 2016

Hverdagsglimt / Klær og mote / Lafemme

SONY DSC

SONY DSC

 

I WEAR MINE WITH DENIM

SONY DSC

SONY DSC

 

SUPERGA LINEA AND NEW SHOES, DISSE FYKER UT!

Jeg husker godt på ungdomskolen hadde jeg noen lignende platåsko, og jeg elsket dem! Da jeg så disse fra La femme i Vågsbygd/Kristinasand spurte jeg innehaver Trine Lise om hun kunne sende meg et par. Noen få dager etterpå var dem i postkassen. Kanskje du husker merket SUPERGA? Disse finnes i mørkeblå og hvit også. Trine Lise sender gjerne deg et par også! Du finne La femme også på IG.

By Lisette

2 kommentarer til “VÅRNYTT TIL FØTTENE!

 1. Har en drøm …

  Jepp, Superga er kult!
  Jeg tror jeg har hatt 5 par, som er slitt ut…
  Men det var ikke med så høye såler, ser det kommer mer og mer, og det er vel en vanesak, fpr vel prøve :))

  Coole er de i allefall, så grattis med nye sko 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.