Vårlig vegg, NIBs utfordring…

6. februar 2012

Farger / Interiør / NIB-utfordringen / Vår

NIB utfordrer oss til å vise oss vår vårlige vegg, vårt smartpanel. Vi har ikke det i huset vårt, bare hvite vegger. Det skal ikke stå på kreativitet da jeg har laget min egen vårlige smartpanel laget av Housedoctors servietter, ja du hørte riktig… Hengt sammen av wasitape som er gjennomsiktig. Genialt, “man tar det man haver” har jeg lært av mamma. Så her er mitt bidrag denne gangen. Meld deg på HER.
 

 
 

Dette tror jeg var den morsomeste utfordringen for min del, da jeg har virkelig gått ut av boksen min så er en annen stilart og fargevalg. Til og med laget min egen pom poms, hihi…
 
Hiv deg på du også vell?
 
Fargeklem fra Lisette
 

40 kommentarer til “Vårlig vegg, NIBs utfordring…

 1. Kaspara

  Heisan Lisette
  Herlig, vakkert og kreativt! Kan virkelig elske servietter limt sammen med washitape! Så artig at du hiver deg rundt på fargefronten også. Masse lykke til, tror du scorer masse på orginalitet og estetikk!
  Glad dag til deg!
  Klem fra Kaspara

  Svar
 2. Frøken Fryd

  *ELSK*

  Lekre fargar, fiiiiiiiiine sko, nydelige puter, elskbar cardigan – fy søren, Lisette 🙂 her var det mykje fint, også så lekkert satt i saman!

  Begeistra klem frå Eli

  Svar
 3. macMatre

  Du er så flink Lisette!
  Dette likte jeg V E L D I G godt!
  God smak har du.
  Elsker fargesammensetningen 🙂
  Misunnelig på den Ferm puta. Har blogget om den for lenge siden, på ønskelisten 🙂
  Lykke til!
  Klem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.