Valg og tøy…

20. januar 2013

Ukategorisert

Er det en ting jeg bestemte meg for etter jul, var at jeg skulle ta mer vare på meg selv. Da tenker jeg på kosthold og trening…følger en kost som minner om lavkarbo, men som tillater og spise litt karbohydrater om kvelden. Dette passer meg perfekt, og etter jeg la om kosten føler jeg meg ikke sulten lenger, og energien øker i takt med resten. Jeg ser ikke på dette som en diett, men som en livstilendring. Og kg som går bort, er bare en bonus. Nye treningsklær måtte jo også kjøpes ettersom trening og kost går hånd i hånd. Run and relax er favoritt merket om dagen, de har nemlig klær som passer til yoga og løping. Legger ved en collage som viser det jeg kjøpte…god og rask service, og kjapp pakke i posten. That´s what I like… Kvaliteten på tøyet er helt fantastisk, ingen vonde sømmer, du merker ikke at du har det på deg. Det kaller jeg perfekt tøy.

 


Elsker den hele sorte drakten til venstre.


Du finner nettbutikken HER. Og facebook siden HER. 

Fin søndag til deg som titter innom.

Lisette

4 kommentarer til “Valg og tøy…

 1. Fru Fransen (Marianne Dragon Waagan)

  Heisann:)
  Livstilsendring og ikke diett… den liker jeg:)
  Tenker i samme baner som deg jeg, og her er også endringer på gang:)
  Treningstøyet ser veldig behagelig ut, og ikke minst lekkert:)
  Lykke til videre!

  Ønsker deg en riktig fin søndag:)
  Klem fra Marianne

  Svar
 2. Flisan

  inspirerende! akkuratt noe sånt jeg også trenger å komme i gang med,,,,
  Takk for inspirasjon! og så blir det litt lettere når en kaller det livstilsendring i forhold til ordet diett og slanking….
  Treningstøyet ser veldig bra ut !

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.