VAKKERT HOS VAKKERT

28. desember 2016

Milla Interiør / Vakkert Interiør Design

VAKKERT HOS VAKKERT For flere år siden jobbet jeg i en interiørbutikk i Stavanger, Vakkert. Ved siden av jobben min som nattsøster jobbet jeg deltid hos Everly Oras som er innehaver av butikken. Koseligere sjef skal en leite lenger etter! Jeg storkoste meg med deltidsjobben, men det ble for travelt med mann offshore og nattstillingen min. Interiørgleden er der fortsatt, men er nok noe nedtonet.  Jeg har forelsket meg i et nytt interiør og klesmerke, Vibeke Scott. Putene er i en fantastisk silke velourkvalitet og jeg elsker paisleymønsteret. Vibeke Scott putene er kjøpt hos Vakkert. Disse putene sammen med den rosa makronen fra Christina Lundsteen, kjøpt hos Milla Interiør. 

Har du sett så fin velourpute i Gervasoni stolen vår. Jeg elsker fortsatt puter like mye som før.

 

Har du instagram? Da bør du følge Vakkert HER.

By Lisette

3 kommentarer til “VAKKERT HOS VAKKERT

 1. tinyurl.com

  This design is steller! You most certainly know how to keep a
  reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my
  own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job. I really loved what you
  had to say, and more than that, how you presented it.

  Too cool!

  Svar
 2. tinyurl.com

  Thanks , I have just been looking for information about this
  topic for a long time and yours is the greatest I have discovered
  till now. However, what in regards to the conclusion? Are you sure
  concerning the source?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.