V I N T E R S T E M N I N G

3. november 2013

Ukategorisert

Føler jeg har vært innom de fleste stiler når det gjelder interiør, men har funnet ut at jeg søker ro i det skandinaviske interiøret. Jeg liker ikke for mye dill og dall, da det oppleves fort rotet i hodet mitt. Hjemmet skal være en digg plass og søke ro og ly, samt koselig. Når vinteren kommer må noen av sommerfargene ut, da tempoet gjerne er roligere en andre årstider. Da liker jeg sort, beige, hvitt og gult. Jeg er ikke fan av ton i ton, og liker når ting ser tilfeldig ut hjemme alt må ikke matche. Der var jeg før…hadde jeg grønne puter så skulle alt være av en slags grønntone. Nå mixer jeg ulike tekstiler og materialer og former.


Norskeinteriørblogger har en utfordring denne måneden som heter Vinterstemning. Disse bildene illustrerer hva som er vinterstemning hos meg. Kalde farger med en dæsj gult, skinnfelle i Eamsen. Masse lys i form av Jieldelampen og stearinlys, strikk,  en bunke interiørmagasiner, kopp kaffe og puter +++ stæsj til vinterinredning.

Vil du være med på utfordringen trykk, HER.


Lisette

20 kommentarer til “V I N T E R S T E M N I N G

 1. Katrine

  Vinterstemning. Glede. Kos. Varme. Krype opp i gyngestolen med skinn og tøflene på, og kose seg med bladene dine og en kopp te. Mmm.
  Jeg elsker stilen din! Det er en glede å følge deg.
  -og bursdagssveisen er virkelig kul! Den kledde du. 🙂

  Svar
 2. Barkeblikk

  Liker! Den krakken er lik en krakk min bestefar lagde, som står å venter på meg hos farmor. Gleder meg til å ta den i bruk i huset, elsker gamle minner i form av interiørartikler 🙂

  Lykke til i utfordringen, og glad torsdag til deg.
  Klem fra Monica.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.