Utladet og glad, fin kombo….

12. desember 2012

Interiør / NIB / Publisitet / Tine K

Som dere kanskje vet var F A N T A S T I S K E NIB jentene Solveig og Ann Helen hjemme hos oss i går. Som jeg har gledet meg og gruet meg til dette…men med sine vinnende vesen fikk de meg til og slappe helt av. Og at det hele var helt ufarlig og egentlig ikke verdt at stresset i forkant…Dagene før besøket ble hus vasket opp og ned, og viduspuss i minusgrader. Akkurat som om det synes på bildene…jeg er litt rar der! Bildene av huset vårt kommer i et interiør magasin til våren, og styling for dagen var VÅR. Jeg inviterte også Martha med bloggen Moments And Easyliving på lunsj. Så kjekt du også kom!


Som dere ser på bildet er litt “rester” fra i går, med en ny innpakning…ny bomulls stjerneduk fikk jeg i posten av svenske nettbutikken Inreda.com. Duken er fra Tine K Home. Og er litt spesiell da det ikke er laget så mange av dem. Vil du sikre deg den gå inn HER.
 
 
Tusen takk til BOHEMIA og VAKKERT for lån av litt små stæsj!

Lisette

12 kommentarer til “Utladet og glad, fin kombo….

 1. Katrine – Små og store hverdagsgleder

  Med et vakkert hjem og en strålende personlighet burde ikke du gruet deg et eneste gram. Det var vel faktisk dømt til å bli et koselig besøk!? 😉

  Den hvitmalte trappen var lekker, og det samme er snikbildet du viser med lykt, vitrineskap, lampe og nymalt vegg. Jeg håper du gir beskjed en gang på nyåret, så det er mulig å skaffe seg bladet med finfine vårbilder fra Lisettes paradis.

  Nyt en vindunderlig desemberkveld!

  Svar
 2. Fargebarn

  Så kjekt! Og kjenner til det der stresset i forkant ja. jeg er sånn nesten hver gang jeg skal ha besøk av folk jeg ikke kjenner så godt…kanskje derfor jeg ikke inviterer så ofte…hehehe

  Svar
 3. Elisabeth

  Dere koste dere sikkert kjempemye, Solveig og Ann Helen
  er herlige! Og det er du og Martha óg : )
  Gleder meg til å se resultatet av shooten!
  Vet du vilket magasin det kommer i?

  Ha en nydelig fredag!
  klemklem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.