Utfordring “Vis meg ditt uterom”…

7. mai 2012

Ukategorisert

“Vis meg ditt uterom” utfordrer jeg deg på for første gang her på bloggen. Det har seg slik at når våren kommer så vil vi være mer ute og ordner til i hagene og på terrassen vår. Rensker opp i bedene, pusser stolene og maler dem og planter blomster. Kan love dere en fin premie fra interiør butikken “Vakkert” der jeg jobber ekstra. Og den vil du ikke gå glipp av…Blir spennende og se om mange hiver seg på.


Regler for å delta i utfordringen om å vinne premie fra Vakkert: er at du linker til denne utfordringen. Jeg velger en vinner ut i fra følgende kriterirer: variasjon, kreativitet, styling, fargesammensetning og komposisjon på photo. Har du ikke blogg kan du være med, men må da sende foto på mail.

Her chiller vi den på gode vårdager…

Lyslykter hører med ute dem også, og lavendel planter dufter nydelig…


Hvitveis er herlige…

Uterommet vårt er i grunnen ganske stort, men har tatt bilde av terrassen bak i det ene “sofa hjørnet”. 

Tar DU utfordringen?

Lisette

29 kommentarer til “Utfordring “Vis meg ditt uterom”…

 1. Helene og Henriette

  Ååh så genialt! trenger sårt inspo 🙂 No må eg bare vente på finere vær og litt innkjøpt av nye blomster så skal eg bli med 🙂 kan jo alltids hive med eit bidrag frå i fjor, om det er lov med fleire bidrag? 🙂

  Ha ein super vekestart!
  Klem Helene

  Svar
 2. helen og gutta

  sååå koselig det var ute hos deg, her står alt på hodet fremdeles, mye som må gjøres men pengene strekker ikke til alt her i huset tjii hiii, men terrassen skal ivertfall få seg en omgang med beis, får bare håper finværet kommer snart slik at vi kan få gjort noe

  Svar
 3. Karlotte

  Så flott uteplass og morsom utfordring du har trommet i gang kjære Lisette! Du har bare fått så utrolig dreisen på fotograferingen din – så vakre bilder – hver gang!! Utenfor Landhandleriet er 4 mål gammel, hompete gressplen forvandlet til 4 mål med gjørme…. Lokfører`n graver, drenerer og planerer. Ny plen og en STOR og deilig platting skal ordnes. Helst til Ludvigsens bursdag 25 mai – dårlig tid sa du?! Så mitt uterom er ikke særlig å bridra med i utfordringen, men gjett om jeg skal følge med for å få inspirasjon:-) Fortsatt fin uke til deg, klem fra Karlotte.

  Svar
 4. Frøken og Fru

  gøy utfordring 🙂 blei med , men me litt gamle bilder. Har desverre ikkje vert vær til å gjera så masse ute her enda. Det skal både oljes og males. Og mannen skal lage nytt stort langbord til å ha ute.
  Visst det blir ferdig før utfordringen skal stenges så slenger eg nok med oppdaterte bilder i fra i år.

  Ha ein fin dag.

  Henriette

  Svar
 5. dagdrømmeren

  Denne må jeg jo bare få vært med på. Har lagret linken i min utfordringliste:) Ser jeg har noen dager på meg:) Har en del bilder liggende, kanskje jeg bruker dem, men om jeg skal style nye, trenger jeg litt tid på meg. Ikke så lett hoppende på krykker, hihi:)

  Fine bilder du har tatt. Det ser superflott ut på terrassen din!

  Ønsker deg en fin kveld
  Klem Tonje

  Svar
  1. STYLIZIMO

   Nå har jeg linket tilbake. Gikk meg hus forbi 🙂 Sånn er det når det går fort i svinga..hehe.

   Gleder meg til å se flere bilder fra deg på Stylizimo. Med den nye Stylizimo “Keep it- knappen” kan du faktisk hente bilder direkte fra bloggen slik at du får link tilbake (ergo flere besøk) Enkelt og kjapt! 🙂

   Svar
 6. MadeByKine

  Hei:)så spennende utfordring, har lagt til et bidrag fra deler av mitt uterom:)håper jeg har gjort det riktig ifht linkingen tilbake??

  Klem kine:)

  Svar
 7. Base Interiør

  Fin utfordring:) Uteplassen din såg veldig fin ut, veldig fine bilder:)
  Slengde meg med og tok nokre bilder av uteplassen vår under tak i full fart. Har mykje som skal ordnast på uteplassen i desse dagar, får sjå om eg rekk å bli ferdig til innan utfordringa di er over.
  Ha ein fin dag:)
  -May Brit-

  Svar
 8. coconut oil when

  Hello, I think your site might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog site in Firefox, it looks fine but
  when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, wonderful blog!

  Svar
 9. plenty of fish dating site

  My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong
  none the less. I’ve been using Movable-type on several websites for about a year and am anxious about
  switching to another platform. I have heard excellent things about blogengine.net.
  Is there a way I can transfer all my wordpress content into it?
  Any kind of help would be greatly appreciated!

  Svar
 10. quest bars cheap

  Greetings from Los angeles! I’m bored to death at work so I decided
  to browse your site on my iphone during lunch break. I enjoy the info you
  present here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m surprised at how fast your blog loaded on my cell phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, amazing site!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.