Utfordring: historien bak bloggnavnet…

16. oktober 2011

Utfordring

Mrs.Hardy utfordrer oss til å fortelle hvorfor vi har valgt bloggnavnet vårt. Så her prøver jeg meg på min første utfordring.


Alt skjedde i september i år, da vi kjøpte oss Mac og speilrefleks kamera. Da dette kom i hus, så lå alt til rette for å starte med blogg. Jeg har alltid likt å lese blogger, og jobber nattevakt som sykepleier, og synes det passet genialt med blogg, da det vil variere på hvor travelt det er. Og blogg er gøy  gøy gøy! Nå er jeg i fødselspermisjon, og har tid på kveldstid å lage innlegg. Har også en mann som jobber offshore, og når ungene er lagt er blogg super kjekt tidsfordriv. Min store lidenskap er Interiør, og det å ta bilder blir også morsomere og morsomere. Lærer noe nytt her hver dag:)

Når det gjaldt å finne et blogg navn, så var ikke det så lett…først tenkt jeg på bloggerella, men tror dette var opptatt om jeg husker riktig. Så kom navnet plutselig… “Lisettes Perler”, dette kan tolkes på to måter. Som “en perle”: noe nydelig, noe flott og estetiskt, og den andre tolkningen er at jeg elsker Perler og har gått i årevis med perler i ørene:) Så det var historien bak Lisettes perler…

Har valgt å legge ved noen bilder som illustrer det du får på min blogg:7 kommentarer til “Utfordring: historien bak bloggnavnet…

 1. KROnPRINSESSENE

  Så flott innlegg…
  Fint navn også!
  Du er jo en perle av en dame, Lisette 😉
  (Turde du ikke skrive det hi, hi).
  Elsker utfordringer, så hiver meg nok med jeg også…
  Klem May Helen

  Svar
 2. Chilli Charm

  Hei og hå! Så herlig stue du har. Simpelthen elsker at jeg ser her. Tine K og Day slår aldri feil. Skulle gjerne hatt de kule putene dine 😉

  Ha en fin uke 🙂

  Klem Cathrine/ Chilli Charm

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.