Utestyling og redigering

11. juni 2013

Ukategorisert

Noe av det kjekkeste jeg vet er når jeg får plutselig innfall hvordan jeg vil lage en styling til fotografering her på bloggen. Noen ganger kommer det som lyn fra klar himmel, andre dager så funker det bare ikke…sånn er det i hvertfall for meg. Har derfor funnet mer “roen” her på bloggen at jeg blogger når jeg har noe og blogge om, om du forstår. Vi har et stort frodig areal ute hos oss, og det nytes på gode dager. Man kan til og med høre båten suse over havgapet over veien. 

På disse bildene har jeg redigert dem litt ulikt, bildet ovenfor har mer grønt og frodigere i fargene. Bildet nedenfor er litt nedtonet. Hva liker du best når du redigerer? Jeg liker og få fram ulike følelser når jeg legger ut bilder her. Bildet ovenfor får jeg øyeblikkelig sommerfølelse av, mens bildet nedenfor kan jeg bli mer tankefull over da lyset i bildet er roligere. Tenker du over dette når du redigerer? Det er selvsagt øynene som ser.Utemøblene er kjøpt hos nettbutikken Designstjerner, og hun bestiller gjerne om du er interessert i noe fra Tine k Home bambus serien. Jeg er storfornøyd, må klype meg selv litt i armen…hehe

Lisette

16 kommentarer til “Utestyling og redigering

 1. Bodil

  Så flott styling! Du er flink! Lekre møbler!
  Her er d litt bloggtørke om dagen, men kvikner til litt innimellom. ..

  Klem Bodil

  Svar
 2. Fotballhjerte

  Så herlige bilder – likte dem godt begge to.
  Jeg prøver å redigere minst mulig, men tenker mye komposisjon og at bildene skal være gode å se på. Noen ganger kan jo fargene vær så skarpe at du må tone dem ned litt 🙂

  Du tar nyydelige bilder og jeg får masse inspirasjon hos deg 🙂
  Ønsker deg en fin kveld!

  Svar
 3. Mitt og vårt hjem

  Kjempefine begge bildene,men nr 1 var favoritt:)
  Er ikkje så flink me redigering,men kanskje eg burde det,
  nå når eg ser så stor forskjell;)

  Fin tirsdagskveld til deg:)
  Klem Siv Mette

  Svar
 4. Har en drøm…

  Nydelige bilder… elsker stylingene dine Lisette ♥
  Men så har du mye fint og style med og, hadde kløået meg i armen hele dagen jeg, om jeg hadde hatt de møblene der, hihi:))

  Svar
 5. Monica/ Twist

  For en fin styling! Og fantastisk fin stol!! Har ikke sett den før…sukk;)
  Jeg redigerer bare på fargene på bildene mine. Jeg toner ofte ned på fargene og lysner bildene, men ellers ikke så mye mer enn det. Jeg likte det siste bilde best og fikk mer sommerfølelse av det. Og så synes jeg det ble så tøft med det teppet på graset. Men det er min personlig smak, for det første bilde er fint det og. Jeg trur det er viktigst å gå for magefølelsen. Uansett, takk for sommerfølelsen;)! Klem

  Svar
 6. Jane

  Liker stylingene dine veldig godt, og denne ikke minst. De rolige duse fargene og sommerfølelse som det øverste bildet bringer med seg.

  Ha en fin kveld.
  klem Pantonejane

  Svar
 7. Fru Andersen

  Nydelige bilder begge to Lisette! Og hagemøblene dine er jo bare å døøøø for 😉 Skjønner hva du tenker når det gjelder redigeringen og er veldig ening med deg, det øverste bildet LYSER sommer og det nederste gir mer sånn tankefull stemning synes jeg.

  Klemmer!

  Svar
 8. quest bars cheap

  Just wish to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply cool and i can assume you
  are an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post.
  Thanks a million and please keep up the rewarding work.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.