Uterom in progress

1. april 2015

Blomster og planter / Hverdagsglimt / Inspirasjon / Interiør / Uterom

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

I dag fikk jeg endelig et ja til å fjerne noen busker i hagen vår! Derfor går vi i gang med ny beplantning og uteromarbeid de neste ukene.  Har sett for meg hva jeg ønsker at planter og grønt, og inspirasjonen er av “sydlandsk uterom”. Prydgress, fikentre, oliventre og kosmosstauder +++ er noe av det jeg ser for meg.  I går måtte disse røde stemorblomstene bli med hjem.

Om noen uker får dere et før og etterbilde av uterommet. Jeg er også innom bloggen for å ønske dere alle en god påske.

By Lisette

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.