Ut av meg selv opplevelse og leopard

10. mars 2014

Ukategorisert


I går hadde jeg en nydelig opplevelse, rettere sagt yoga og spa på Sola strandhotell. Vi gjorde yoga fra tidlig morgen til sent på ettermiddagen sammen med en kollega, helt fantastisk. Jeg kom inn dørene heseblesende etter levering av to små til svigers, og deretter ble jeg slått ut av utsikten mot havet og stemningen inne i yogasalen. Vi startet hele seansen med pranamaya(pusteøvelser), og kjente plutselig at tårene trillet langs kinnet. Det første så slo meg “hva skjer”, jeg klarte ikke å stoppe. Tårene rant, og jeg følte for og ordentlig gråte. Visste egentlig ikke hvorfor, for jeg var i utgangspunktet ikke lei meg. Lite søvn og stress finnes jo, men alt i alt hadde jeg det bra. Etter timen pratet jeg med yogalærer om opplevelsen, og det var visst helt normalt- thank god!


//Bildene jeg viser i dag er den vakreste puten i leopard/lin fra Dayhome. Kjøpt hos Mathildes Verden. Trykk HER //
Lisette2 kommentarer til “Ut av meg selv opplevelse og leopard

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.