UØNKSET HÅRVEKST NEITAKK

5. januar 2017

Egenpleie / Elixir Cosmeceuticals / hudpleie / Vital hudklinikk

VISITING VITAL HUDKLINIKK I går hadde jeg en siste behandling med IPL-laser. Sykepleier Monica var strålende fornøyd med resultatet etter kun 1 behandling. Likevel tok jeg én behandling til da IPL har en god effekt på store porer og arr etter acne. Kan ikke annet si at jeg er strålende fornøyd med laserbehandlingen. Hadde aldri kommet på laser som et alterantiv for huden min før Monica tipset meg om det. Når vi nærmer oss våren og sommeren så skal jeg bruke solfaktor 50 i ansiktet framover, no more pigmenter og solflekker! I en og samme behandling byttet Monica filter på lasermaskinen og fjernet uønsket hårvekst over munnviken.  Jeg hadde flere mørke hår som sjenerte meg, som har blitt mørkere med årene. Det har aldri sjenert meg før det ble lagt merke til av en nær person. Jeg skal vise dere et endelig før og etterbilde om et par uker. Da er tilhelingen ferdig.

Prisliste og behandlingsinfo hos Vital hudklinikk finner du HER.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.