Tvstuen i ny prakt!

13. september 2015

Interiør / Stue

 

Tvstuen i andre etasje er mitt favorittrom i huset akkurat nå! Det hvite gulvet og trematerialer gir et fint uttrykk synes jeg. Treflaskene fra Kirsten Visdal kjøpte jeg på min første Interiørmesse i Bergen for noen år siden. Er så glad jeg aldri kvittet meg med dem! Da jeg har noen kjøp og salg i løpet av året. Tvbenken er fra IKEA uten skapdører, men kan kjøpes dører om du preferer det. Jeg synes det er fint å lage stilleben i hyllene, uten at det blir for maset. Heldigvis så synes ikke ledninger, det er noe av det verste jeg vet.

Bloggen min er nok ikke bloggen som “viser alt”. Jeg liker utsnittsbilder personlig, men synes også det er gøy når bloggeren viser mer av hjemmet sitt, slik som helhetsbilder gjør. Noe av grunnen til at jeg viser mest utsnittsbilder, er at jeg vil være litt “hemmelig”. Når en ser et vakkert bilde, så flyter ofte tankene rundt utsnittet av bildet. Det får gjerne fram følelser av glede, sorg(i noen tilfeller) energi og optimisme.

Jeg vil takke Line fra bloggen Har en drøm, hun er en ivrig og flink blogger som kommenterer på bloggen min ofte(i flere år faktisk), og setter positive spor etter seg!

Ha en fin søndag!

By Lisette

5 kommentarer til “Tvstuen i ny prakt!

 1. Har en drøm …

  Så lekkert Lisette 🙂
  Og jeg er så enig, utsnitt er gøy, det pirrer nysgjerrigheten og tvinger oss til å sette i gang og tenke :))
  Og jeg VET det er lekkert hos deg:)

  Lekre farger!

  Og så hyggelig lesning på slutten, det var koselig.
  Du er en av de bloggene jeg har fulgt trofast i mange år ja, og som fortsatt henger med, det er kult:)
  Og enda kulere er det at jeg kan legge igjen kommentarer igjen :))

  Happy new week! 🙂

  Svar
 2. tinyurl.com

  You can definitely see your enthusiasm within the article you write.
  The sector hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe.
  At all times go after your heart.

  Svar
 3. coconut oil or

  Nice weblog here! Also your site a lot up very fast!
  What host are you the use of? Can I am getting your associate hyperlink to your
  host? I desire my website loaded up as quickly as yours
  lol

  Svar
 4. plenty of fish dating site

  I absolutely love your blog and find almost all of your post’s to
  be just what I’m looking for. Do you offer guest writers to write content to suit your needs?

  I wouldn’t mind producing a post or elaborating on many of the subjects
  you write related to here. Again, awesome site!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.