TUSEN TAKK

18. juni 2017

Hverdagsglimt

TUSEN TAKK Jeg har hatt mange gode refleksjoner denne uken og det bærer det preg av på bloggen min. Vil spesielt takke mine kjære lesere av deling av gårsdagens innlegg og kommentarer rundt det å leve med kronisk sykdom. Jeg mottok en personlig melding som jeg fikk lov å dele her på bloggen.

Jeg velger å ikke endre på teksten hennes selv om hun ba meg om det. Helt nydelig slik som du formulerer det. Tusen takk, du vet hvem du er:

Eg blei så rørt av innlegget ditt denne gangen. Husker du fortalte meg at du har lavt stoffskifte for mange år siden. Syns du er god for eg kan tenka meg at det e ei slitsom sykdom. Det e ikke lett å leve med en sykdom, som ikke en ikke ser. Kjenner meg igjen i de fleste symptomene du beskriver. Har de selv, men har ikke noen diagnose. Så derfor forstår eg det spesielt godt. Fikk bare så lyst å skrive… Takk, for at du skriver blogg. Den har betydd mye i perioder da livet er veldig slitsomt. Tusen takk.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.