TUSEN TAKK!

28. januar 2017

Høysensitivitet / Hverdagsglimt

TUSEN TAKK FOR ALLE BESØK OG KOMMENTARER Er overveldet over antall besøk på bloggen over dagens innlegg i formiddag. Det var med skrekkblandet fryd jeg trykte publiser idag tidlig. Men tenker at det er verdt. Jeg tror at det er flere av oss der ute, kanskje den du mistenker minst dette om kan føle seg ensom. Selv om man er rik på mann, barn og familie kan  ensomhet likevel være et tema. Selv henter jeg energi alene, men misforstå meg rett så liker jeg folk også! Smiler.

By Lisette

En kommentar til “TUSEN TAKK!

  1. Ingrid

    Hei. Jeg leste innlegget ditt om vennskap under her. Jeg er 55 år og opp gjennom livet har venner kommet og gått. Det tror jeg det gjør hos mange. Jeg har kun et par venninner jeg har hatt helt fra barndommen. De andre har jeg fått som voksen. Det er jo sånn at man forandrer seg gjennom årenes løp med interesser, barn og event. skilsmisse der venner splittes. Vennskap må pleies om det skal holde over mange år.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.