Tro mot stilen din?

28. mars 2015

Blomster og planter / Inspirasjon / Interiør / Lisette / Stue

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har noen sorte elementer i interiøret, synes det gir en spennende kontrast mot de gråe og hvite ellers i interiøret vårt. I august i år er det 4 år siden jeg begynte bloggingen, og huset vårt har gått igjennom flere stiler siden den gang. Fra helfliste gulv i stuen til parkett, og nå til hvite gulv. Møblene i huset vårt som spisebord, vetrineskap og stuebord var i samme serie, såpevasket eik. Alt i samme stil,  litt kjedelig i mine øyne i dag! Jeg foretrekker at alt ikke matcher, og blir fort stresset når innredningen er for perfekt. For 8-9 år siden var dette ganske vesentlig for meg når jeg innredet. Alt i fra putene til lysestakene, alt i samme farge og tekstilkombinasjoner.

En ting har jeg funnet ut de siste 4 årene, er at man kan ikke bytte ut alt. Men ved enkle knep så kan uttrykket forandre seg med blomster, tekstiler og teksturer. Jeg selger endel når jeg blir lei, da jeg kan ikke kan oppbevare alt. Heldigvis er ikke dette store ting. Det blir fort dyrt, og mye arbeid. Jeg tror også mye handler om å være glad for det man har, og livet forandrere seg ikke så mye om “man bare får” inn den puten eller skapet. Blir man så mye lykkligere av materielle ting? Dette kan nok gi deg en “quick fix”, men så trekker realiteten alltid deg tilbake. Heldigvis. Interiør og stil handler om harmoni for meg, og er et miljø jeg trekker meg tilbake i sammen med familie, og når jeg trenger litt egentid. Som er ikke så ofte med to små…

Er du tro mot stilen din? Hadde vært gøy å høre dine tanker her. Vil du like siden min på facebokk, trykk HER.

 

By Lisette

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.