TRO ER ET TAUST OMRÅDE!

28. mai 2016

Boktips / Filosofi / Hverdagsglimt

 

 

 

ET BOKTIPS TIL DEG SOM LIKER BØKER MED DYBDE

Tro er et taust område, for der iblant meg. Fra jeg var liten husker jeg at undertegnende var søkende mot svar og mening med livet. Spesielt etter min morfar døde da jeg gikk i 8.klasse. Livet fikk en brå vending. Man tenker ikke som 14-åring at noen skal dø, det gjorde i hvertfall ikke jeg. Sorgen jeg opplevde etter morfar har følgt meg til den dag idag. Ja, den blir mindre smertefull med årene, men sorgen er der- ALLTID. Årene har gått, og flere familiemedlemmer har gått bort. Dette er endel av livet. Etter religionsstudiet har det åpnet porter som jeg trodde var lukket, jeg har begynt å tro på at det kanskje finnes en Gud. Men hva definerer en kristen? Jeg hadde et bilde i ungdommen at kristne er kjedelige. Dette er heldigvis langt i fra sanhhet. Jeg har pratet med mange interessante mennesker gjennom studiet og jobb. Langt i fra alle på studiet skal bli teologer. Nå har jeg studert ulike retninger innen det religiøse liv. Hinduismen, buddismen og Islam er religioner jeg har mye kunnskaper om, og fått en dypere forståelse for nettopp troen. For en måned siden hadde Charlotte Rørth et foredrag i St.Petri kirken om hennes møte med Jesus. Charlotte er en dansk journalist som ikke var relgiøs eller spirituelt søkende menneske da Jesus viste seg for henne i en kirke i Spania. Jeg hørte intervjuet med henne på Skavlan, og tenkte at denne boken måtte kjøpes. Så nå sitter jeg med boken i hånden, og gleder meg til å lese hennes historie. Har du lest den?

By Lisette

2 kommentarer til “TRO ER ET TAUST OMRÅDE!

 1. then coconut oil

  Hello! I realize this is somewhat off-topic however I had
  to ask. Does building a well-established website such as yours require a
  massive amount work? I’m completely new to operating a blog however I do write
  in my journal on a daily basis. I’d like to start a
  blog so I can easily share my own experience and views online.
  Please let me know if you have any kind of ideas or tips for
  brand new aspiring blog owners. Appreciate it!

  Svar
 2. plenty of fish dating site

  Hello there! Would you mind if I share your blog with my
  myspace group? There’s a lot of people that I think would really enjoy
  your content. Please let me know. Thanks

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.