Trenger kanskje DITT råd

8. juni 2013

Ukategorisert

Når min mann er hjemme neste gang fra nordsjøen går vi i gang med og male gulvet hvitt nede. Vi brukte halvblank trestjerners 40 oppe, og er veldig i tvil om jeg vil velge blankgrad 80 neste gang. Er der noen der ute som kan hjelpe meg? Erfaringer…jeg synes jo selv at det er nydelig med blanke gulv, men er redd for at det blir veldig bengalakkaktig på gulvet og for shiny.

Dette gulvet kan jeg tenke meg er glansgrad 80. Er fornøyd med trestjerners 40, men synes kanskje den er litt matt. Derfor trenger jeg litt hjelp av dere interiørfrelste damer/menn.

Alle svar for hva dere synes vi bør gå for blir mottatt med HURRA.

Lisette

9 kommentarer til “Trenger kanskje DITT råd

 1. Dynamisk Salong

  Hei, hei, Lisette! Kjenner meg igjen i dillemmaet ditt! Stod i samme valgets kvaler da vi skulle male stuegulvet vårt i fjord sommer. Hadde, som deg, også lyst å ha det blankere enn 40, men så fikk jeg et godt råd; om du har mange vinduer i rommet du har tenkt å male 80, kan det fort bli veldig mye gjenskinn i gulvet med 80 – glans, hvilket angivelig kan bli irriterende slitsomt for øyet i lengden fikk jeg vite. Hmmmf… er likevel ikke så sikker. Vi valgte 40 tilslutt, og jeg er veldig fornøyd med det. Men, så er det virkelig maaaange vinduer i stua vår også. Lykke til med valget. Så spennende det blir. REgner med at vi får se ferdig resultat, hehe! 🙂 God helg til deg, – fortsatt. Klem fra Beate

  Svar
 2. Dronning Fjellrose

  Finnes det ingen mellom 40 og 80 da? Tror jeg hadde gått for 40, syns 80 ble litt for mye av det gode…tror jeg…iallefall på et stort rom. Hadde nok vært flott på et soverom!
  Lykke til med malinga!
  *misunneig på hvite gulv*
  Klem

  Svar
 3. lillpastill

  OJ, det var et vanskelig spørsmål! Er ikke godt å si hva som blir finest! Det eneste jeg vet er at jeg ELSKER hvite gulv, og er helt ekstremt misunnelig!! Aiaiai.. Kanskje jeg maler gulvene på soverommene og hobbyrommet en dag min kjære er lenge på jobb, med alle mine forslag og ideer tør jeg rett og slett ikke spørre han en gang! 😛 *vilhahvitegulv*

  Svar
 4. Komadyret

  Har ikke gulverfaring men har 80 i trappa og kommer ikke til å gjøre det igjen for å si det slik, den er ALLTID full av støv. Når vi renoverer huset kommer jeg heller til å male trinnene grå tror jeg, prøve å skjule dritten 😉

  Ser jo ut som du har nydelig parkett fra før, sikker på at du vi ha de hvite? ;P 😉
  Ja jeg er enig i at det er kjempefint med hvite gulv, men veldig upraktisk spør du tanteungen min som har hele huset hvitmalt på gulvene (hun kunne definitivt hatt interiørblader på besøk og nekter å blogge om det nydelige hjemmet sitt) og malingen blir også slitt med åra, men de er jo bare til å male igjen da 😉

  Ikke ment å være negativt ladet altså, du har det utrolig fint hjemme Lisette 😉

  Lykke til i valget, spent på resultatet 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.