Tomrom uten skjenk…

29. november 2012

Interiør / Olivias hus

Den fineste bursdagsgaven har min mann gitt meg…jeg jublet i telefonen da han fortalte at drømmeskapet kan bli vårt. Nemlig det vakreste vetrineskapet i verden, Lindebjerg Design. Snille Stine Sofie fra Olivias hus i Kristiansand er i gang med bestilligen for meg. Venter skapet her i starten av desember, og det blir selveste juleaften for meg. Dette skapet har alt, og det kjekkeste er at der er glass rundt det hele, der en kan lage de fineste stilleben i dem. Akkurat nå er der et stort tomrom i stua, da nye eiere har hentet skjenken. 
 
 

8 kommentarer til “Tomrom uten skjenk…

 1. STYLIZIMO

  Oi, for et nydelig skap! Jeg kan tenke meg at dette er julaften ja. 🙂
  Gleder meg til å se fine stilleben av deg vist frem i dette skapet merker jeg – det kan jo bare bli lekkert!

  Klemmer fra Drammen
  Nina

  Svar
 2. Elisabeth

  Oh my!
  Så vakkert, så vakkert..
  Du er heldig : )

  Det ble Ikea-ramme på Vee Speers bildet ja,
  jeg klarte ikke vente jeg nå ; ) Hadde jo tenkt å ´spare´ det
  til vi kommer inn i nytt hus, men neida.. Bare vent, det kommer nok opp
  det med den sorte engelen óg 😉

  Ha en fin dag!
  KLEM

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.