TODAY IT´S MY BIRTHDAY!

2. november 2015

Borddekking / Hverdagsglimt / Mat og kos

 

Så er dagen her jeg er ett år eldre! Det er 4 år siden jeg ble tredve, og mye skjedd i livet mitt siden. Veiskillet var da jeg byttet jobb, og havnet inn i skolen. Fra sykepleier inn i jobben som miljøterapaut. Jeg opplever at jeg har utviklet meg som menneske, og det har igjen hatt en positiv innvirkning på meg som mor og medmenneske. Å jobbe med barn er virkelig en fantastisk jobb! Deres nysgjerrighet, spontanitet, glede og uskyld. De siste årene har jeg jobbet knallhardt med å finne balansen i livet mitt igjen.  Det å jobbe nattevakt rotet til hormonsystmet, og det tok sin tid å endre mønsteret. Det siste året oppdaget jeg en lærerspire hos meg. Det føltes som et kall! Jeg elsker å formidle, og nå ut til barn med en inkluderende tilnærming.

I går hadde jeg famililen på kake, det ble langt i fra en sunn variant. Men, det handler om balanse-right? Snickerskaken smakte nydelig, og er ufattelig mektig. Fant oppskriften, HER.

Så Hipp hurra for meg i dag!

By Lisette


Today it´s my birthday, and I made a cake yesterday for the family. It tasted really good and the recipe for the snickers cake is HERE.

En kommentar til “TODAY IT´S MY BIRTHDAY!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.