Toast og kostvaner

4. juni 2015

Egenpleie / Hverdagsglimt / Inspirasjon / Mat og kos / prosjektsterk

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Personlig har jeg droppet frokosten endel måneder, og starter alltid dagen med en stort lunket vann med sitron. Sitronvann er fantastisk for fordøyelsen, og har mange helsegevinster. Hvorfor jeg droppet frokosten var hovedsakelig for å gå ned i vekt, jeg fikk dette rådet av min ernæringsfysiolog, da jeg opplevde at vekten sto stille. For meg går det veldig greit, merker ingenting ift konsentrasjonen eller yteevnen. Men ville nok forhørt meg med fagfolk om det samme er riktig for deg og din kropp. Så faktisk på God morgen Norge at fagfolk diskuterte dette med frokost eller ikke. Jeg spiser normalt lunsj kl.11.00, så at frokosten opphører hos meg går veldig greit.

Til lunsj denne uken hadde jeg en deilig toast med mozzarella, basillikum og tomat- nydelig! Denne metter godt noen timer! Vanligvis spiser jeg lite brød, men må innrømme at jeg elsker brødmat.

Ønsker deg en fortreffelig dag, i Stavanger smiler solen i dag.

By Lisette

2 kommentarer til “Toast og kostvaner

  1. plenty of fish dating site

    Hello, i believe that i noticed you visited my blog so i got here to go
    back the favor?.I am trying to find issues to improve my site!I assume its good enough
    to use a few of your concepts!!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.