TIPS PÅ HVORDAN JEG INNREDER!

26. oktober 2015

Cahetu / Inspirasjon / Interiør / Milla Interiør / Stue / Tips

 

Jeg har vært innom mange stilarter de siste 15 årene, og vendepunktet var da jeg fikk min første deltidsjobb hos Bohemia. Det ble ikke så mange vaktene da jeg ble gravid med andre mann, men var alikevell inngangsporten til interiørverden for meg. Det var her jeg ble kjent med merkene Tine K home, Day Home, Housedoctor og Jielde for 6 år siden. Etter permisjonstiden med nr 2  jobbet jeg deltid i interiørbutikken Vakker ved siden av jobben som sykepleier.

Når jeg innreder så tenker jeg romfølelse, og hvordan arealet er i forhold til hverandre. Jeg er i utgangspunket glad i hvite baser på vegg og gulv, men liker tregulv mer og mer. Hvite vegger gjør det lettere å  bruke farger i form av tekstiler og møbler. Jeg ELSKER PUTER, og får ikke nok av dem. Mix og match ulike størrelser og former. Et av de beste tipsene må være at tekstiler IKKE skal matche.  Ovenfor ser du et bilde fra stuen oppe hvordan putene kan settes sammen. Her ser du runde puter i ulike farger, og quiltet firkantet pute og leopard print. Den leopard printede puten skaper noe uventet i sofaen, og gir et spennede uttrykk. Sofaen har et firkantet snitt, og de runde putene gir en fin symmetri.

På sofabordet er det fint med stilleben. Bruk bøker eller interiørmagasiner, og sett uilke vaser og lysestaker. Noen ganger kan enda enklere uttrykk passe best! Less is more- men ikke alltid.

Ferske blomster er gir en fin atmosfære i hjemmet! Og jeg bruker blomster og planter som et sterkt virkemiddel i mine bilder. Finn en blomsterbutikk som fører sjeldne blomster!

Jeg anbefaler å investere i en fin lampe. Jeg elsker mine jielde lamper, og det gir en industriell look til stuen og soverommene.

Mix ulike stilarter. Har du et gammelt speil fra “gamle dager”, ta det fram. Det gir et uventet uttrykk, og skaper en dybde og sjel i hjemmet ditt. Bruk tre mot stål, velour mot lin.

Et siste tips, bruk dunfyll til putene dine. Det koster deg en hundelapp, men er så verdt det.

Håper tipsene mine hjelper deg til å skape ditt særpreg! Ha en fin ukestart.

By Lisette


Today I give the readers some interior tips! I love pillows in different shapes and texture. When you buy pillows for the sofa, don’t use same colors and shape. Mix stripes with other patterns and colors. Shop fresh flowers every week if the wallet allows it.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.