TIPS PÅ HVORDAN JEG HOLDER MEG I FORM

2. juli 2016

Helse / Trening

Dette er noe av det jeg bruker ved en hjemmeøkt. Her ser du en yogabloster, klosser til yoga, matte og belte. Jeg liker å lage et miljø som skaper min egen lille treningsoase. Der brenner jeg røkelse og tenner lys. I slutten av en økt takker jeg for god helse!

HVORDAN JEG HOLDER MEG I FORM I SOMMER

Jeg har vært i treningsbransjen i 16 år som instruktør, men etter jeg fikk barn og ryggprolapser måtte jeg prioritere litt annerledes. Jeg måtte gå noen runder med meg selv, og fant treningsgleden på stuegulvet hjemme. Der er jeg uavhengig av timeplaner og bil, der får jeg ro og effektiv trening.

Så tilbake til overskriften..du trenger faktisk ikke et studio for å trene effektivt og hardt. Har du vekter og en strikk kommer du et godt stykke på vei. Personlig kombinerer jeg styrke trening med egenvekt, manualer, strikk og yogamatten til slutt. Jeg har dager der jeg løper, og dager jeg trener kun styrke. Har jeg løpt 8-10 km lar jeg kroppen restaurere, og trener kanskje overkropp dagen etterpå. Det er lurt å sette av tid til trening, man har som regel alltid 30 min hvor en kan presse tid til trening. Du vil takke kroppen etterpå. Jo mer fysisk aktivitet du gir kroppen, jo mer vil den ha, og motsatt. Det siste kjenner du deg kanskje igjen i?  80% er kosthold og 20% trening for å holde den sunne linje sies det, og ja kosthold er viktig når en skal oppnå resultater med trening.

Min beste råd er:

♥ Prioriter deg selv! Familien vil takke deg da du blir sterkere og får mer energi. Ikke minst at du blir mer blid.

♥ Kosthold og variert mat. Det er lov å kose seg litt ekstra i helgen.

♥ Sjekk treningsutstyr! Gode sko, treningsbh og klær gir motivasjon til trening. Løplabbet gir kjempe god hjelp ift sko og utstyr.

♥ Ikke tenk for avansert! Bruk kroppen til egenvektstrening og en treningsstrikk. Bruk trappen for å gjøre push-ups osv. Du får trent hele kroppen hjemme.

♥ Løping eller rask gange. Løping gir raske resultater, og frisk luft er ikke å forakte.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.