TIPS PÅ HVORDAN DU PYNTER TIL JUL

27. november 2015

Gliiz / Stue

 

HOW I DECORATE MY CHRISTMAS HOME

Adeventstiden må være de fineste ukene jeg vet om! Forventningene og kosen som hører med førjulstiden er bare så herlig.  Så er det pyntingen da, og jeg skal komme med noen tips til deg som leser, så håper jeg du drar nytte av dem.

Først anbefaler jeg deg å rydde og skape plass til julepynten. Et rent og ryddig utgangspunkt er regel nr 1. Når jeg pynter til jul så liker jeg at det er en rød tråd igjennom pyntingen, med det mener jeg at fargeskalaen passer til hverandre. Jeg bruker sort, hvitt og grønt som utgangspunkt. Når jeg har funnet fram pynten, så setter jeg sammen ulike stilleben. Hvis du ikke vet hva stilleben er, så skal jeg prøve å forklare deg. Det handler om hvordan du plasserer tingene sammen, dette skaper en form for ro i uttrykket. Du kan bruker bøker, lysestaker, kongler, kubbelys, og lerkegren i dine stilleben. 

Blomster og grener: Noen ganger er “less is more”, mens andre ganger er ” jo mer jo bedre”. Her er vi alle ulike, og det er jo det som skaper tradisjoner i de ulike hjem. Hos meg blir det fort masete med for mye jul. Av blomster jeg bruker :  grener, amaryllis og svibler.

Masse lys! Jeg får ikke nok av stearin lys, det skaper en instant følelses av kos og hygge.

Bruk større ting som virkemiddel, en krans på veggen er et eksempel. Statements som juletre er også et must, fake eller ekte.

Puter: Jeg får ikke nok av dem, mix og match dem sammen! Gjerne i 2-3 fargeskala. Har du lagt merke til ny pute og pledd på bildene? Puten og pleddet er fra merket Design By, kjøpt hos Gliiz. 

Pynten til ungene: Er noe av det fineste jeg vet, barnepynten kommer opp år etter år. Pluss ungene synes det er så gøy å se det framme.

Julestjerner i papp er kjempe fine, og du får dem i ulike farger. De gir garantert julesteming. Heng julestjernene i papp opp i vinduer med fiskesen, da ser du ikke tråden! Beste tipset ever.

For noen år tilbake var det sølv som var poppis, nå har det vært gullelementer de siste årene.  Kombiner sølv med gull for en spennende effekt. Gull jeg julestemning øyeblikkelig.

Duftelys av jul, finnes i ulike merker og prisklasser. Nå bruker jeg It works diffuser som er  basert på eteriske oljer. Den ene lukter gløgg!

By Lisette


4 kommentarer til “TIPS PÅ HVORDAN DU PYNTER TIL JUL

 1. ps4 games

  Just want to say your article is as astounding.
  The clearness in your put up is simply nice and that i can suppose you’re
  an expert in this subject. Fine with your permission allow
  me to clutch your RSS feed to stay updated with impending post.
  Thanks 1,000,000 and please carry on the rewarding work.

  Svar
 2. wormateio gameplay

  You actually make it appear so easy along with your presentation but I
  in finding this matter to be actually something which I feel I’d never understand.
  It kind of feels too complex and very wide for me. I’m looking ahead on your next submit,
  I’ll try to get the hold of it!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.