Tine K wanties…

17. februar 2013

Ukategorisert

Ingen tvil om at jeg er stor fan av Tine K Home, første gang jeg oppdaget merket var da jeg fikk min første interiørjobb hos Bohemia. Jeg falt for designet med en gang…og litt etter litt har jeg fått min lille Tine k home selv, hehe…jeg må le litt da nye kolleksjoner kommer så må alltid en ny pute inn. Det er noe eget med stylingen til Tine K som gjør det hele spennende og vakkert. Hun bruker etniske elementer fra forskjellige land, og liker filosofien om at hvis en kjøper et produkt så kan det mixes med nye produkter neste sesong. Det går aldri av moten…om det kan sies. Gratulerer til finalistene hos NIB som er så heldig som får en mulighet til og besøke showrommet i Odense i mai, og frokost hos Tine K. Jeg har truffet Tine K en gang før, og maken til jordnær dame. Trist jeg ikke kom videre, men slik er det…kanskje jeg får en mulighet til og besøke hennes showroom en annen gang.
Laget en collage om de nyeste Tine K produkter fra hennes kolleksjon “Must Haves”Vi skal i gang med og selge vår gamle utegruppe, og har ønsket meg Tine K sin bambus utegruppe. Så en bestilling på denne ønskes…jeg er virkelig en hjemmekjær person, og da er det deilig og føle seg i syden på sin egen uteplass. Når vårluften er her, så er vi mest ute og da er ikke denne bambusgruppen nedenfor og forakte. Jeg har lånt bilder av mine favoritt blogger Heltenkelt og Concept By Anna.


Kilder: Concept By Anna bloggen

Kilder: Helt Enkelt bloggen
Hva Synes du om utegruppen i bambus? Ble en langt innlegg i dag også…skjer alltid noe med meg når våren nærmer seg. Akkurat som om jeg våkner fra en dvale…I morgen står 2 nattevakter for døren. Tilbake til virkeligheten.

L O V E

Lisette

5 kommentarer til “Tine K wanties…

 1. PIAZZAN

  Var just på en trendföreläsning igår och där sas det just att ROTTING , ROTTING och ROTTONG kommer vi se mycket av i sommar ..riktigt trendigt 🙂

  kram
  pernilla

  Svar
 2. Kjersti

  Disse inspirasjonsbildene ligger på topp i “uteinspirasjonsmappa” mi også;) Helt fantastiske, tenk å ha det sånn 🙂 Klem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.