Tine K for alle penga…

24. mars 2012

Interiørbutikk / Tine K

Kundekvelden på Ostehuset sammen med Tine K og Anita var kjempe koselig. Tine og Anita var så jordnære og imøtekommendes som jeg hadde blitt fortalt av Ann-Christin. Jeg pratet lenge med både Tine og Anita, og de gav meg mange interiør råd med fargekombinasjoner og hvordan en kan mikse med kontraster osv. Fikk kjøpt med meg til puter til den nye sofaen og en stråkurv som jeg har siklet på i lengre tid. Lokalet var pyntet med magnolia og andre dekorasjoner, og vi fikk suppe og vin på ostehuset. Tine og Anita hadde stylet lokalet med nyhetene i blått og bambus, fantastisk. Blått er på vei inn til meg, men kontrasten svart. Nydelig!
 
Disse bildene nedenfor har jeg lånt av Den gode feen, Linda.
 
 
Ser veldig fornøyd ut, eller?
 
Skulle ønske jeg hadde tatt flere bilder, men jeg hadde ikke “tid”. God lørdag til DEG. Følg med de nærmeste dagene så får du med deg noen av kjøpene mine…
 
Helgeklem fra Lisette
 

18 kommentarer til “Tine K for alle penga…

 1. Myke minutter

  Oh you lucky girl!! Jeg har jo allerede sikret meg et lite parti med Tine K blåhvit keramikk som de på Ølen Møbler var så snille å sende til meg 🙂 Kommer selvsagt på bloggen snart 😉 Ha en herlig helg, søteste 🙂 Her blir det kakebaking til svogerens bursdag i morgen + vanlige “husmorsysler” 😉 Klemmer

  Svar
 2. top of the moon

  Var vel ingen bombe at du kom hjem med nye puter….. =)
  Hadde SÅ lyst å være med, men hadde sagt ja til å være sykkelvikar –
  så da strakk ikke tiden til.

  Kos deg MASSE i finvære Lisette

  Svar
 3. Har en drøm…

  Heldige dere altså!!
  Det er for Rogabloggerne det skjer for tiden skjønner jeg:)
  Så mye lekkert du fikk med deg hjem, jeg ser jo litt av det på bildet:)
  Blått og bambus er lekkertsmekkert, og knallfint sammen med svart ♥

  Ha en fin fin lørdag:)

  Svar
 4. Torbjørg

  Da eg såg bildene hos lInda, tenkte eg: haha ingen bombe at Lisette kjøpte puter 🙂 Men det var noen nydelige farger! Gleder meg veldig til å se meir detaltbilder! OG det fryder mitt interiørhjerte at fargene i år går i blått og natur!

  Godt og se at du koste deg!!

  Ha ein super lørdag i det nydleig veret me har fått!!

  Stor klem

  Svar
 5. Annfrid

  Heldig grisen som fikk med deg det. Hørtes helt topp ut skulle så gjerne vært med. Ja blått er deilig, kunne tenkt meg noen av de blå stripete skålene og glassene sammen med noen svarte. Foresten så utene du bærer på helt nydelige ut.

  God helg søte du;-)

  Svar
 6. PERNILLA

  Åh vilka kuddar!! …..kommer garanterat titta in hos dig i veckan för att se vad för snyggt du köpt …*ler

  Kram Pernilla på Piazzan

  Svar
 7. AC Home

  ÅÅÅÅåå så herlig!! Koselig å SE deg:) Hadde sååå lyst å komme men fikk det bare ikke til. Neste uke kommer masse TineK nyheter til AC, det gledes!! Ha en fin lørdagskveld Lisette.

  Svar
 8. AC

  Hørtes ut som en kjekk kveld.
  Nydelige bilder. Spesielt det med magnoliaen.
  Og ja, du ser riktig så fornøyd ut.
  Gleder meg til å se det du kjøpte.

  Fin lørdagskveld til deg!
  – AC

  Svar
 9. http://tinyurl.com/

  I think that is one of the such a lot vital info for me.

  And i’m happy studying your article. However want to
  remark on some common issues, The site taste is great, the articles is really excellent : D.
  Excellent job, cheers

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.