Tilbake til rutiner, og ny hverdagsjakke!

16. august 2015

Hverdagsglimt / Klær og mote / Lafemme

I morgen er første skoledag for de fleste barn og ungdom her i landet. Eldstemann har sin aller første skoledag i morgen. Jeg gleder meg, samtidtig som jeg er spent over hvordan han håndterer ny skolehverdag. Barnehagen er så trygt på et vis. Gutten vår er en utadvent og reflektert 6,5 åring, samtidig så er han sårbar og tøff. Ferdinand er godt likt blant andre barn, og redselen for at noen skal være ufine mot han er der alltid. Det er helt normale følelser tenker jeg når den rasjonelle delen av hjernen tenker klart.

Ny hverdag blir det for mammaen også, duty calls. Jeg gleder meg til å treffe på elevene igjen, samtidig som jeg skal være student på deltid. Jeg har kommet inn på Universitetet, religion årsstudium. Min framtidige mål er å bli lærer, derfor tar jeg ulike fag. Når jeg har vakter ute i friminuttene har jeg alltid godt med klær på, jeg er en skikkelig frostmakk. Parajumpers jakken er et nytt tilskudd i hverdagsgarderoben min. Jeg elsker disse tynne dynjakkene, og typen heter Irene. Fargen heter black blue. Jeg har en kort parajumpers fra før av, men ville ha en lang jakke av samme type. Jakken fant jeg via La femme i Vågsbygd/Kristiansand. Lik siden deres på FB og IG. Rask service og postoppkrav!

Ha en fin ukestart!

By Lisette

3 kommentarer til “Tilbake til rutiner, og ny hverdagsjakke!

 1. Har en drøm …

  Parajumpers har fine jakker 🙂
  Selv er jeg jakkoman, og eier en vinterutgave + at jeg kjøpte en vindjakke i samme merke for noen uker siden, gleder meg til å ta den i bruk:)
  Akkurat nå er det en Irene jakke på ønskelisten 😮

  Lekker as always!

  Og lykke til med skolestart, spennende:)
  Her er det nye utfordringer for minstejenta, hun begynner på videregående, nå er begge der:)
  Ferdig med barneskolen, og nå er vi jammen ferdige med ungdomsskolen og – shit, jeg føler meg ikke ung…. :O

  Ha en fin fin søndag:)

  Svar
 2. Har en drøm …

  PS: Får du kommentarene jeg legger inn?
  Ser at du ikke har noen kommentarer nedover her, på innleggene dine, og jeg skriver som bare det:)
  Bare lurer på om det er noe galt med kommenteringen fra meg??

  Svar
 3. Har en drøm …

  Gi meg gjerne en mail på line@frue hvis du får denne kommentaren Lisette 🙂
  Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke får kommentert her… Alt ser helt riktig ut, og jeg får trykket på “publiser kommentar” – men den går tydligvis ikke gjennom… Så rart 🙁

  Line
  Har en drøm …

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.