Tilbake til hverdagen og grønneblader

22. september 2013

Ukategorisert

På fredag kom vi hjem fra en herlig uke på Mallorca, noen av dere har sikkert følgt oss via instagram. Vi storkoste oss, og badet en hel haug med ungene. I skrivende stund plasker regnet nå, og høsten er for fullt. Må si jeg savner allerede de lyse morgenene i Alcudia. Men høst og vinter må man igjennom uansett, det er regnet jeg ikke liker…
Vil også dele med dere at jeg var i NIB sitt galleri denne utfordringen, kjempe gøy! Og sist, men ikke minst så vant jeg KK Living sin høstkos konkurranse. Da vant jeg et missonipledd fra Millaboutique. Det var ikke verst og komme hjem til…


Ønsker dere en fin fin søndag i høstværet…nå kommer snart ungene hjem fra en natt hos mormor og bessen
Lisette7 kommentarer til “Tilbake til hverdagen og grønneblader

 1. Har en drøm…

  Velkommen hjem:))
  Kan tenke meg dere har kost dere ja, fint i Alcudia ♥
  Jeg elsker høst og vinter – selv om jeg hater regn og frosker, hahaa:)
  Og med et Missoni-pledd hadde jeg i allefall elsket høsten:))

  Gratulerer med galleriplass!!

  Ha en fin fin kveld:)

  Svar
 2. Tina

  Mallorca hørtes fantastisk ut, heldig og så fortjent med nydelig pledd. Må si meg enig i at regn er ikke stas. Greier meg fint uten:)
  Gratulerer med galleriplass, flinke jenta

  Fin ny uke til deg

  Svar
 3. Fru Andersen

  Lekkert hos deg som alltid!

  Kjekt der hadde en fin ferie, da får vi håpe at bateriene er ladet og at du kommer deg gjennom regnet 😉

  Nydelig styling under her med den sorte bakgrunnen!

  God mandag!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.