Til den som har alt…

15. november 2012

Designstjerner / Gavetips / Mat og kos

Det er alltid noen familie medlemmer eller venner som er vanskeligere og kjøpe en julegave til en andre. Slik som besteforeldre som har alt for eksempel…da kom jeg over disse trøflene jeg fikk prøvesmake på en lokalbutikk. Jeg oppdaget senere at Designstjerner fører disse, så da bestilte jeg noen julegaver der i fra. Den typen jeg bestilte heter cookies, og smaker himelsk. Tror jeg kan på hånden si at det er den beste sjokoladen jeg noen sinne har smakt på mine smaksløker. Husker du den sjamporeklamen? ja…nesten slik, haha.
 
La praline trøfler kan kjøpes HER.


Fin dag ønskes til deg, takk for du besøker meg…

Lisette

9 kommentarer til “Til den som har alt…

  1. Ingeborg

    De er fantastisk gode, og mektige, slik at ei eske varer ei stund:) Jeg elsker dem med coocies, jordbær, blåbaær og mintcrisp:) Og i fjor var det mange i min omgangskrets som fikk ei slik eske:)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.