Therese Sennerholt postkort….

15. oktober 2011

Interiør

Endelig kom postere og postkort fra Therese Sennerholt i butikken, mine er kjøpt hos Bohemia. Planen er å ramme dem inn i Ikea sorte ribba rammer- Kule eller? Er glad i teksten på dem alle, her er noen bilder av favorittene. Måtte jo være fransk på det ene…Je t´aime!!!

ROSA er sååååå knæsj farge!

Dekorativ pappeske

  

I Like these statements!

  God Lørdag til dere alle lesere av bloggen!

Klem Lisette

4 kommentarer til “Therese Sennerholt postkort….

 1. KROnPRINSESSENE

  Knall fine…
  Ønsker meg også, men har ikke klart å finne min favoritt enda.
  Hva koster de?
  Sett mailen din og svarer på den i løpet av dage…
  Ha en fin lørdag.
  Klem May Helen

  Svar
 2. Frøken Fryd

  Så tøff ny header du har fått, Lisette! Eg også liker veldig godt slike statement kort, tenkte å ramme inn dei som eg fekk i ROM 123 og så mottok eg ein plakat eg har venta lenge på i dag, frå Holstee, så no trur eg at eg tar turen til Ikea for å kjøpa rammer 🙂 Weee, så kjekt!

  Klem Eli

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.