THANK GOD IT´S FRIDAY

27. oktober 2017

FWSS / PONY SNEAKERS / Selfie Fashionstore

THANK GOD IT´S FRIDAY

Fredag er simpelhet den beste dagen i uka, mye bra på tv og kos på bordet til familien. Ja, for akkurat NÅ holder jeg meg unna sukker og mel. Det går forbausende bra faktisk. Nesten for godt til å være sant. Som en klapp på skulderen ble denne genseren med meg hjem og en leopard kjole. Jeg elsker leo print. Har absolutt tro på å feire delmål i prosessen jeg befinner meg i. Det er enormt mange som har tatt kontakt med meg for å høre på om «Spis deg fri» med Bright Line Eating. Jeg synes det er bra at jeg kan inspirere mennesker til livsstilsending.

Buksen jeg har på meg er for salg! Den kan kjøpes på TISE.  Kan også røpe at flere interiørinnlegg står for tur på bloggen. Stay tuned. Ønsker min fine lesere en riktig god helg.

 

 

By Lisette

2 kommentarer til “THANK GOD IT´S FRIDAY

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.