TANTE BUDDAH OG KRYSTALLER

31. mai 2020

Hverdagsglimt / Tante Buddha

For ei nydelig pinsehelg vi har hatt! Jeg har hatt to dager for meg selv hjemme. Ungene har vært med mine foreldre på hyttetur, mens jeg har logget av og kost meg i eget selskap. Heldigvis så trives jeg særdeles godt alene, og lader batteriene på den måten.

På torsdag fikk jeg smykkene jeg har bestilt. Er de ikke vakre? Det er ingen hemmelighet at jeg elsker krystaller og energien de utstråler. Har du ikke oppdaget Tante Buddha enda, så anbefaler jeg deg å besøke nettsiden HER. Elisabeth som driver nettbutikken virker som en spennende dame, som har mange fristelser i butikken sin. Spesielt om du liker stener og krystaller.

Lenken i gull hadde jeg fra før av, og det runde anhenget med “Livets tre” hører ikke til krystallsmykket, men ble ganske fint sammen. Bergkrystallen gir balanse, renhet og meditasjon. Forsterker virkningen av andre krystaller, fremhever den sjette sans og renser auraen. Den er egnet til programmering, samt balansere, fokusere, transformere og lede energi. Krystallen forsterker energiene i rommet, i deg selv, samt effekten av andre stener.  Den har også en utrolig evne til å lagre energi. Enten du tror på egenskapene til steinene er opp til deg, men de er vakre uansett.

Når du jobber med selvutvikling er denne stenen uunnværlig. Jo dypere du ønsker å gå, jo viktigere blir denne stenen. Den vil hjelpe deg med å gi slipp på alt som ikke lenger gagner deg og samtidig beskytte deg. Sort Turmalin er en fantastisk stein for Jording og for rot chakra. Som alle turmaliner, hjelper sort turmalin med å fjerne frykt og øke selvtilliten. Sort turmalin er et must for enhver medisinbag!

Ametyst er en av de vakreste stenene jeg vet om. Visste du at ametysten hjelper mot stress? Det sies i hvertfall.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.