TANKER OM FAMILIELIV!

29. februar 2016

Blomster og planter / Hverdagsglimt

 

 

 

 

SMOOTIE OG ALENETID

Hver mandag er jeg og lillemann alene sammen da eldstemann er på ishockey med pappaen. Jeg liker den kvalitetstiden vi har sammen, og jeg prøver å finne på en aktivitet som vi kan gjøre sammen. I dag spaserte vi bort til butikken etter middagen, og kjøpte mango og diverese frukt til smootien. Turen bort til butikken tar cirka 13 minutt, og jeg merker tydelig at han begynner å bli stor. Må si at det er super praktisk med to barn, og jeg tar av meg hatten til storfamiliene. Guttene våre er aktive, og kjenner liksom at to er et godt tall. Jeg har ofte tenkt på hvorfor foreldre velger å stifte storfamilier, nekter å tro at grunnen bare er ” at vi er glad i barn” liksom. Hadde vært spennende å vite hva som var grunnen til at dere valgte å få 3-5 barn?  Her er følelsesnerden på plass igjen, og grubleren meg. Ingen tvil at foreldrerollen er krevende. Våkennetter, graviditet, hormonforandriner, økonomi, spørsmål om avlastning av besteforeldre, større bil og ferieturer må være et avgjørende spørsmål på å øke til en storfamilie.

By Lisette

 

9 kommentarer til “TANKER OM FAMILIELIV!

 1. Janne

  Heisann du hærlige? Jeg må bare svare på dette med antall barn. Vi valgte 3 fordi vi ville ha en liten flokk. To er to, tre er en flokk. Jadda, ferieturer har alltid blitt ekstra dyre og utfordrende alt fra bil til hotelrom. Likevel har utfordringene vært mindre enn gleden. Å være mange rundt bordet der alle prater i munnen på hverandre er en fryd. Det som fikk meg til å miste hodet når de var små, er det som er mest kos i dag. Ha en fin fin dag videre, du hærlige tobarns guttemamma?

  Svar
 2. Har en drøm …

  Her er det to barn, eller ungdommer nå da 🙂
  Det har vært helt perfekt for oss, men de kom tett, og de kom når jeg var veldig ung …
  Nå er det 17 og 18 år og begynner å fly litt fra oss, så må innrømme at det hadde vært kos med en nr 3 nå, hehe, men det skjer ikke altså 🙂
  Mye i meg har lyst, men mest har ikke lyst, på svangerskap, fødsel, våkennetter, tidlige morninger… blæh, haha :))

  Nei, to er helt perfekt, i alle fall for oss 🙂

  Svar
 3. Maria

  Jeg har bare en jeg da… Prøver å overtale mannen til en til… Han på sin side har to ekstra, så om vi får en til blir det fire på ham.

  Jeg har alltid tenkt to barn er perfekt. Man har tid til begge to, og de kan leke med hverandre. Jeg tror ikke jeg hadde hatt tålmodighet til 3,4 eller 5 barn. Haha. Og jeg burde kanskje begynt litt tidligere enn 32 om jeg hadde tenkt å få så mange. Nå er jeg jo straks 35, og er smertelig klar over at jeg er midt i tredveårene… Jeg… som nettopp gikk på ungdomskolen og danset til Wigfield på Klubben liksom… Haha 😀

  Svar
  1. lisette Innleggsforfatter

   Takk for kommentar, Maria:) Ja, det var tider på klubben. Kjekt å titte innom deg på bloggen, kjempe fin. Klem<3

   Svar
 4. Trine

  Å være så heldig å være mamma til 2 er veldig flott! Det er mange fordeler med 2 barn sånn praktisk sett, men 3 er jo enda en å være glad i! Et vanskelig valg å ta, men man angrer jo ikke på et barn tenker jeg…
  Veldig greit å ha 2 store som kan hjelpe til med minstemann…hadde vært uaktuelt med 3 tette.-)

  Svar
 5. quest bars cheap

  Thank you a lot for sharing this with all people you actually know what you are talking approximately!
  Bookmarked. Kindly additionally talk over with my website =).

  We could have a link trade contract among us

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.