TANKER OM BLOGGEN MIN!

20. juni 2016

Interiør

10399746_1581831385440243_8211248144105316112_n

BLOGGEN ER ER 5 ÅR

Nå i sommer er bloggen min 5 år, og det hele startet med et speilreflex og en mac. Årene har gått, og bloggen er her fortsatt. Bloggen var først kun ment som en interiørblogg, men jeg fikk trang til å bevege meg litt ut for å presentere mer en kun en velstelt hjem. Jeg vil nå kanskje kalle bloggen min mer en livsstilsblogg, der jeg deler alt i fra helse til mote. Da jeg startet opp i blogspot for 5 år siden, hadde jeg 30 kommentarer daglig på hvert innlegg. Nå er jeg heldig om 1-3 legger igjen spor, likevel ser jeg at flere hundre lesere er inne hver dag for å lese bloggen. Og lesertallet er jo kjempe viktig indikator på besøk! Da jeg startet opp som blogger var jeg selv flink til å legge igjen kommentarer hos andre bloggere, og dermed responderte de tilbake. Jeg synes det er kjempe stas hver gang noen legger igjen en kommentar eller to!

Jeg har lyst til å nå ut til mange med ulike temaer, og trenger DIN hjelp her! Kan du legge igjen en kommentar på bloggen med hva du ønsker å lese mer om på bloggen min? Noen ganger går jeg tom for ideer, og da er det hyggelig om dere vil at jeg skal fortsette meg bloggen- trenger da litt inspo fra dere. Kanskje det blir flere innlegg for dagen.

By Lisette

En kommentar til “TANKER OM BLOGGEN MIN!

 1. åpent hus

  jeg har blogget siden 2009 og opplever det samme
  blogging var mer sosialt før
  og det var vel det som gjorde det ekstra hyggelig
  så trappa jeg ned min egen bloggbruk,
  og merket også at kommentartallet ble redusert

  jeg fortsetter ennå, og minner meg selv på hvorfor jeg begynte:
  et pustehull og en kreativ kanal FOR MEG SELV.
  hva andre vil lese blir sekundært. tenker jeg.
  I alle fall hos meg, siden jeg har valgt å være ikke-kommersiell.

  det er mange som har gått over til IG.
  men det blir en helt annen type kommunikasjon føler jeg.
  bloggingen har sin sjarm og sine helt egne egenskaper.
  spennende at du utvider til livsstil hos deg.
  det er jo et speilbilde av din egen utvikling.
  da blir det ekte

  beste hilsener fra
  Åpent^hus

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.