Takknemlig og vårlige fornemmelser

3. februar 2014

Ukategorisert

Smiler når jeg tenker på hvor kjekk dag jeg hadde med mamma på lørdag. Min mor overrasket meg med på hotell opphold i vår egen by, Stavanger. Vi bodde på en stor suite og spiste nydelig mat. Fine samtaler og latter til nattestimer. En mamma er gull verdt. Så tuuuuuusen takk. Jeg elsker deg.
Jeg forandrer litt smått om dagen, ny tvbenk er flyttet inn. Det vil si enda mer oppbevaringsplass. Mer kommer på bloggen. Rust og jordtoner preger sofakosen, og jeg blir trekket mot disse fargene. Men blir nok en annen palett når våren er anmarsj. En løkplante er skaper våren en så lenge i stua. Vil også si takk for at dere gav respons via komentarer hos meg på forrige innlegg. Det gir motivasjon.


Lisette

6 kommentarer til “Takknemlig og vårlige fornemmelser

 1. (eddas)

  Så heldig du er som har slik en snill mamma:)Ja…jordtoner har preget her og…men blir vel litt mere pasteller etter hvert nå 🙂 fin dag til deg…klem

  Svar
 2. Elisabeth

  En hotellovernatting er jo gull! Det gjorde sikkert godt for en trøtt? småbarnsmamma.. : )
  ..det setter i hvertfall jeg stor pris på selv.
  Herlig med vår i stua, jeg har en magnoliakvist her som holder på å sprette ut med maange blomster!

  Fin kveld til deg Lisette,
  KLEM

  Svar
 3. Fru Andersen

  Så koselig og kjekt med hotellovernatting og mamma-prat! Tenker det gav god lading til batteriene 🙂
  Som alltid veldig fine bilder hos deg, falt helt for den lille krakken, så FIN!

  Ha en god dag! Klem 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.