Stikkordarkiv: Mariell

FLORAL LOVE IN THE BEDROOM

25. november 2015

Soverom

 

SONY DSC

 

Har du sett så vakkert sengtøy før? Det kan jeg hånden på hjerte innrømme at jeg aldri har. Det er så majestetisk vakkert.

SONY DSC

SONY DSC

En deilig mix av farger i den fineste egyptiske bomull, skal bli en deilig natt med søvn!

SONY DSC

SONY DSC

FLORAL LOVE IN OUR BEDROOM

Da er jeg ferdig etter 3 lange hjemmeeksamens dager! Det har vært gøy, men samtidig slitsomt. Nå har jeg 2 eksamener igjen i år, og det føles befriende. Jeg går rundt i min egen lille boble her hjemme, og har vært lite tilstede for barn og mann de siste dagene, men sånn er det. Drømmenjobben min ser jeg laaaangt ute i horisonten, men jeg ser den.

Du er kanskje like bergtatt av sengtøyet som meg?! Første gang jeg så det via instagram tenkte jeg: I got to have it. Og nå glittrer det på sengen vår, like pent i virkeligheten som jeg trodde. Sengtøyet er fra norske høie, og jeg så at de opererte med FRI FRAKT tom 16.desember. Trykk HER for å klikke hjem herlighetene.

By Lisette


Now I am done after 3 long exams days! It has been fun, but also exhausting. Now I have 2 exams again this year and it feels liberating. I walked around in my own little bubble here at home, and has been little present for children and husband in recent days, but that’s it. My dream job I see on the horizon.

The bedsheets are from the norwegian brand høie, you can order it HERE.