Stikkordarkiv: julegavetips

JULEFORBEREDELSER

16. oktober 2015

Cahetu / Inspirasjon

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

I år har jeg bestemt meg for å ha en fredelig desember! Jeg skal nyte ukene før julesaften sammen med barn og familien, uten å handle julegaver i siste liten. Vi skal lukte, lytte på julemusikk, gå kveldsturer å titte på julevinduer i nabolaget, besøke graven til mormor og morfar, bake en sunnere variant julekaker og juleforestilling med barna. Om jeg skal nyte førjulsukene, så må en starte i oktober.

Som dere vet er jeg fulltidsstudent, eller rettere sagt så er studiet det. Jeg jobber 3 dager i uken utenom studiet, og eksamener står for døren i november og desember. Dagene er travlere nå en noen gang, men alikevell innholdsrike. På bloggen framover kommer jeg med juletips! Jeg har handlet julegaver på nettet fra Cahetu. Nettbutikken har et STORT sortiment fra smågaver til møbler. Alle liker smakfulle gaver som vekker smaksløkene, og  Nicolas Vahé bjuder på sjokolade, krydderbøsser, karamell og gode oljer. De små blågrønne skålene er fra Broste Copenhagen, og skal være vertinnegaver! Fin pris også.

Ha en fin fredagskveld!

By Lisette


I have started christmas shopping! The weeks before christmas I just want  to relax with kids and family. The christmas presents are bought online: www.cahetu.no